Over ons

Goburg Metaalbewerking


Al meer dan 25 jaar specialist in metaalbewerking

Een volwaardige toeleverancier van verspanende bewerkingen gericht op het CNC en conventioneel draaien en frezen van onderdelen in enkelstuks en kleine tot middelgrote series.Voor andersoortige bewerkingen waaronder bijvoorbeeld vlakslijpen, honen, brootsen en harden kunt u tevens bij ons terecht.


Ook hebben we een afdeling mechanisch onderhoud en klein constructie werk.
Door onze brede productiecapaciteit zijn wij op diverse markten actief.

Enkele voorbeelden: Voedingsmiddelenindustrie, Machine en Apparatenbouw, Verpakkingsindustrie en Hijstechniek, maar ook de particulier zien wij graag als klant.

In 1994 is het bedrijf Goburg in Ossendrecht opgestart als eenmanszaak in een garage. Na enkele jaren werd de ruimte te klein en moest er uitbreiding plaatsvinden. Er is een bedrijfspand betrokken aan de Noordstraat 3 te Ossendrecht. Op deze locatie is het bedrijf in 10 jaar tijd hard gegroeid en in 2007 heeft een verhuizing plaatsgevonden naar Noordstraat 5. In dit nieuwe pand zijn er voldoende groeimogelijkheden voor de toekomst..

  • Volwaardige toeleverancier
  • Brede productiecapaciteit
  • Eigen afdeling mecahnisch onderhoud en klein constructiewerk
  • Goed opgeleid personeel
  • Eigen afdeling engineering /werkvoorbereiding
  • Eigen vervoersmiddelen om spullen af te kunnen geven bij klanten op de transportdagen

Wij maken ons sterk voor het grotere seriewerk

Goburg B.V. maakt zich ook steeds meer STERK voor het GROTERE SERIE WERK
De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het produceren van onderdelen volgens tekening, handschets of model. De tekeningen komen doorgaans rechtstreeks van de klant, maar kunnen ook intern worden gemaakt door onze engineeringsafdeling.

overstempelen